divendres, 6 de març del 2015

El nostre Hort

 Grup: 3r, 4t i 5è

Aquest any en el projecte de sostenibilitat de l’escola martinet els més grans i en l’horari del menjador treballarem l’hort. Amb l’objectiu d’aconseguir plantar i recollir algunes plantes comestible a l’hort. 

Els grups de 3r i 4t  treballaràn junts al segon torn, i 5è anirà a l’hort al primer torn. La primera idea es fer un espantaocells, amb roba que els nens portaran de casa, i el decorarem com ells vulguin. Una vegada acabat l’espantaocells i ja tenim tot el material necessari per plantar, el que fem és el següent: un dia a la setmana 4 nens de tercer i 4 nens de quart van amb el monitor a l’hort, per plantar, per cuidar-lo i vigilar que estigui tot bé.

El grup de cinquè anirà al primer torn amb el monitor i en total són uns 15 nens encarregats durant aquell dia per vigilar el seu test (hi ha un test per grup). També s'ha proposat de fer experiments paral·lels més encaminats a fer veure als nens com funcionen les plantes (experiment de l’api i aigua amb colorant, o l’experiment dels alls, en son un exemples).           
Monitors/es: Guillermo, Marta, Samuel i Sergio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada