dilluns, 24 de febrer de 2014

LES AVENTURES DE COMENIUS THE DRAGON A CORNELLÀ

Nens i Nenes de l'Escola Martinet:

Ja tenim la nostra part del conte "Les Aventures del Drac Comènius" que estem realitzant entre totes les escoles que participem al projecte "Myths, Legends, Fairytales and Culture in Europe". En aquest tercer capítol que han escrit els i les alumnes de 2n, 3r i 4rt a les classes de Castellà, el Drac Comènius s'ho passa molt bé a la nostra ciutat. 

Aquí al blog podeu llegir el conte però... no creieu que falta alguna cosa??? No tenim il·lustracions dels nostres personatges i d'allò que passa. Voleu ajudar-nos? Us proposem un concurs per escollir els dibuixos de la nostra història. 

BASES DEL CONCURS:

1- El concurs està dirigit als cursos de 2n, 3r i 4rt. Tot i això, si un nen o una nena d'altres cursos vol participar també ho pot fer.

2-Els nens i nenes que vulguin participar podran demanar als seus mestres un full mida A5 on faran les il·lustracions del tercer capítol del conte. Es podrà utilitzar qualsevol tècnica, tenint en compte que després s'han d'escanejar els dibuixos guanyadors.

3- La data límit per entregar els dibuixos als tutors serà el pròxim DIVENDRES 7 DE MARÇ. 

4- Tots els participants rebran un diploma per agrair la seva participació. Els dibuixos guanyadors s'inclouran a la publicació final del conte.

Gràcies per la vostra participació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada