dimarts, 31 de gener del 2012

CUIDEM LA NOSTRA ESCOLA

Dins de les diferents tasques que es desenvolupen en l'horari de menjador, en l'espai del lleure, aquest any hem introduït la figura dels "cuidadors de l'escola".
Aquesta activitat va sorgir desprès d'una assemblea amb el grup classe, en la que es va parlar de les coses que es fan malbé dins de l'escola, i que podien fer per cuidar-la més. Aquesta activitat forma part del pla d'acció com a escola verda.

Com ho fem?
El dilluns de cada setmana tres infants del grup són escollits , o surten voluntaris, per desenvolupar el càrrec.; són els" Cuidadors". Aquest porten un mocador al braç que els identifica i els permet fer la seva tasca , sense la supervisió directa de l'adult. Van en grup per l'escola revisant que tot estigui bé.
Un cop finalitzada la ronda els cuidadors, amb ajuda del monitor/a, omplen un full on s'apunten totes les incidències que han trobat ; setmanalment aquesta fitxa se li dona al Sr. Francisco, que es l'encarregat de supervisar aquesta informació i fer el que calgui.
Al mateix temps hem fet un panel molt visual a l'entrada de l'escola que els "cuidadors" modifiquen cada setmana, i permet que els nens/es de cicle inicial també prenguin consciencia del estat general de la nostra escola.

Una abraçada a tots/es!! Us mantindrem informats!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada