dilluns, 7 de febrer del 2011

ELS ELMERS PLANTEN TULIPES

La Mariona ens va portar al començament de curs uns bulbs de tulipes del seu viatge a Amsterdam a l’estiu. Les vam guardar en espera que arribés l’hivern per poder plantar-les. Aquest dimarts passat, en Toni, el pare de la Mariona, ens va ajudar a fer aquesta plantada. Vam parlar a la classe del que necessitàvem i de com ho faríem.

Després vam imaginar com serien aquestes floretes, quina forma, quin color, quina grandària . Cadascú/na les va dibuixar com les havia pensat.

En un altre moment vam parlar de com podríem saber com eren de veritat. Entre tots vam trobar la solució a Internet! Comparant les tulipes que vèiem a les imatges amb les que nosaltres havíem dibuixat ens vam adonar que no totes s’ assemblàvem, però ara ja sabíem com les havíem de dibuixar: de qualsevol color, amb forma de copa, amb una tija molt llarga i prima, amb dues fulles llargues al costat, estretes i punxegudes. La veritat és que després tots estàvem molt contents i contentes de com ens havíem quedat els dibuixos.

Ara ens queda esperar que els nostres testos ens donin unes flors tan boniques com les que vam dibuixar.

Aquestes imatges us donaran una pinzellada de tot el que us acabem d’explicar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada