divendres, 29 de novembre del 2013

SORTIDA A L'AJUNTAMET-3r

El passat dimarts 26 de Novembre els alumnes de 3r van fer la sortida a l'ajuntament de Cornellà, on van poder entrevistar a l'alcalde de la ciutat i fer-li algunes preguntes. També vam aprofitar la sortida per passar-nos pel Castell del Borni, on feien la mostra de còmics. Tot va ser molt interessant. A més va ser la nostra primera sortida en ferrocarrils! una nova experiència...

dijous, 21 de novembre del 2013

SORTIDA DE TARDOR DE P3

El passat 7 de novembre els nens i les nenes de P3 vam fer la sortida de tardor al Parc de l'Oreneta. Allà vam gaudir d'allò més com poder comprovar.


LES CASTANYERES DE P3

El dia 31 d'octubre, i per celebrar la festa de la Castanyada, tots els alumnes de P3 ens vam disfressar de Castanyeres.
Oi que fem goig?

 

PRIMERS MESOS A LA CLASSE DE LES TORTUGUES

Us deixem un petit tastet del que hem estat fent els/les nens/es de P3B.
Ara ja som oficialment la classe de les Tortugues, però veureu que som ràpids aprenent i de seguida ens hem fet a la nova escola. Gaudiu-ne!

 

dimecres, 20 de novembre del 2013

PRIMERS MESOS A LA CLASSE DELS CAVALLS


Aquí podreu trobar algunes fotos dels nens i nenes de la classe dels cavalls al llarg d'aquests dos primers mesos de curs.
 
 

CASTANYADA 2013

dilluns, 18 de novembre del 2013

PARC DE L'ORENETA

Ja ha arribat la tardor, les fulles cauen dels arbres, arriba el fred, el vent i les pluges... I els nens i nenes de P3 i P4 van anar d'excursió al Parc de l'Oreneta per observar els canvis d'estació. Van recollir fulles, pinyes, aglans, garrofes... van visitar les restes del castell, van passejar entre els pins... i van gaudir de la natura i de l'entorn. Aquí en teniu una petita mostra...