dilluns, 22 d’abril del 2013

COLÒNIES A LA CARRAL

Els nens i nenes de primària ja han arribat a la casa de colònies. El viatge ha anat molt bé, ja hem esmorçat i ara estem explorant al voltant de la casa. Ja ha passat el primer dia de colònies. Hem tingut temps per a tot: activitas, ginkanes, jocs de nit,...i com sempre la primera nit una mica de gresca... però estem tan cansats que segur que ben aviat ens quedem adormits... BONA NIT!!!

dijous, 18 d’abril del 2013

TEATRE DE SANT JORDI

Com ja és tradició a la nostre escola, els pares i mares de l'Escola Martinet ens han realitzat una representació de la LLegenda de Sant Jordi. Any rera any es superen, i tot i totes hem gaudit moltíssim. Gràcies!!!!!!

CONTE DE SANT JORDI

Ahir dimecres els nens i nenes de P3 van convidar als alumnes de 2 anys de la llar d'infants L'Arc de Sant Martí del nostre barri a veure el Conte de Sant Jordi a la nostra Biblioteca. Ens ho vam passar molt bé i després van poder jugar tots plegat al nostre pati.

dimecres, 17 d’abril del 2013

JA ESTEM A PUNT PER ANAR DE COLÒNIES

Les Colònies ja estan ben aprop!!! Aquí teniu una mica més d'informació de què hem de portar i com organitzar la bossa. Esperem us sigui d'utilitat!!

divendres, 12 d’abril del 2013

GUIA DE LECTURA SANT JORDI

Com cada curs, des del BEC - Biblioteques Escolars de Cornellà de Llobregat- ens han enviat una Guia de Lectura per Sant Jordi.

dimecres, 10 d’abril del 2013

TEATRE A L'ESCOLA (P3 i P4)

Dilluns 8 d'abril ens han vingut a explicar tres contes, però l'animador també sabia fer màgia!!.

dimecres, 3 d’abril del 2013

ENGLISH THEATRE AT MARTINET SCHOOL

Today we have had a different day at school. We have spent a great time with 2 English plays at the School. First P4, P5 and Primary 1 have enjoyed with the play "Round and Round the Garden". Later, Primary 2 and 3 have had fun with the play "The Greedy King and Queen".