dimecres, 23 de març del 2011

P3 I P4 GAUDEIXEN DE CONTES I ACTIVITATS.

Dintre de les activitats dintre del Pla de l'Entorn que es realitzan a Cornellà, els nens i nenes de P3 i P4 van escoltar el conte del Peix Irisat i l'Ou més bonic del món, respectivament. Unes històries que parla sobre l'amistat i la importància de compartir. Després vam fer unes activitats relacionades amb els contes que ens van agradar molt.


P3


P4

divendres, 18 de març del 2011

LA VELLA QUARESMA

Aquesta tarda hem tingut una visita sorpresa: la Vella Quaresma ha arribat a l'escola. Tots els nens i nenes li hem cantat una cançó que sabem que li agrada molt i la Vella Quaresma estava tant tant contenta que ens ha portat un regalet... això sí... ens l'havia amagat a una part de l'escola però per sort l'hem trobat. Ara anem ca a classe i veurem quin és el regalet.

dimarts, 15 de març del 2011

PIRATES I ELMERS VISITEN LA FUNDACIÓ MIRÓ

El dimarts 22 de febrer, Pirates i Elmers, vam visitar la Fundació Joan Miró. Ha estat el primer contacte en viu amb l’obra de l’autor. Ens vam fitxar en els colors que utilitzava, els símbols, les formes, els materials... Vam voltar per la sala de les escultures, per les sales de les pintures: l’or de l’atzur, el personatge davant del sol, l’autoretrat...; per la terrassa.
L’experiència va ser força satisfactòria tant pels infants com per les mestres. Una vegada a l’escola vam recordar el que havíem vist i el que més ens havia agradat i ho vam dibuixar.
Aquesta visita ens ha ajudat força a augmentat l’interès i la motivació per l’obra de l’artista. Ara mirant els llibres que tenim a la classe recordem i reconeixem el que vam veure a la Fundació.
Us recomanem un visita familiar per tal que ells també us expliquin el que van aprendre en la sortida.

divendres, 4 de març del 2011

GRAN RUA DE CARNAVAL, TOTS HEM CANTAT I BALLAT

Després de tant esperar i esperar, per fi el gran dia ha arribat: el divendres de carnaval. Tots hem sortit pels carrer a passejar, cantar i ballar. Què be que ens ho hem passat.Les nostres disfresses hem mostrat i a tots els hi ha agradat. Moltes gràcies a totes les mares que ens han ajudat a fer-les i a tots els pares, mares, i resta de familiar per fer gresca amb nosaltres.

dijous, 3 de març del 2011

LES TORTUGUES EXPERIMENTEN AMB ELS COLORS

Avui les tortugues ens ho hem passat genial experimentant amb pintura de diferents colors escoltant música. Ha estat una experiència molt divertida, i si no mireu mireu... PERÒ NO US ESPANTEU!!!!!!!!!!!!!!

DIJOUS DE CARNAVAL, AIXÍ DE VESTITS HEM ARRIBAT

Seguint les consignes del Rei Carnestoltes avui hem arribat a l'escola amb la roba al revés. Ha estat una mica difícil posar-nos les bates així... i quins problemes per trobar les butxaques...

dimecres, 2 de març del 2011

DIMECRES DE CARNAVAL HA ARRIBAT, I LA CARA ENS HEM MAQUILLAT!!

Tal i com va dir el Sr Carnestoltes, tots hem vingut amb la cara maquillada. Alguns de papallones, de pirates, de gatets, de personatges fantàstics... ben guapos i guapes hem arribat avui a l'escola, i si no mireu les fotos... Què divertit és tot el que diu el Carnestoltes!!

dimarts, 1 de març del 2011

DIMARTS DE CARNAVAL, EL CAP BEN TAPAT!

El dimarts de Carnaval ja està aquí i tots i totes hem fet cas del senyor Carnestoltes i hem portat el cap ben tapat. Hi han barrets i mocadors de tots colors i tamanys... quin us agrada més?