dilluns, 29 de juny del 2015

ACTIVITATS DEL 3r TRIMESTRE-3r

Ja som de 4rt!! Aquest últim trimestre hem treballat de valent! Per això el curs que ve estarem a 4rt. Us deixem un recull d'imatges on podreu veure algunes de les activitats que hem fet aquest últim trimestre. Bones vacances i fins el curs vinent!!

PAISATGES DE CATALUNYA-3r

Aquest últim trimestre hem conegut els diferents tipus de paisatges que podem trobar a Catalunya i després hem fet la nostra propia maqueta. Ens han quedat xulíssimes!!!

dilluns, 22 de juny del 2015

P4. AGBAR

El dia 9 de juny els nens i nenes de P4 van visitar el museu AGBAR i van fer unes activitats molt maques. Aquí podeu veure com van gaudir jugant amb l'aigua.

dijous, 18 de juny del 2015

P4A. ELS ELEFANTS

Els nens i nenes de P4A hem treballat els elefants i per això vam fer un sortida al zoo i moltes activitats a la classe.

JOCS D'AIGUA 2015

Com ja és tradició a la nostra escola avui hem gaudit de jocs d'aigua al pati de l'escola. Hem fet grups d'alumnes barrejats de P3 a 5è i tots junts ens hem refrescat... la veritat és que tots, alumnat i mestres hem acabat xops xops... què divertit que ha estat!!

dimarts, 9 de juny del 2015

P3. TALLER DE TUBA

El passat divendres 29 de maig a la tarda van venir el Toni i la Marta per ensenyar-nos un instrument: la tuba. Ens van explicar moltes coses, vam veure els diferents son entre una tuba petita i una gran, vam cantar al ritme de la tuba i fins i tot van construir una tuba amb un tub, un embut i un broquet (embocadura). Va ser molt divertit!

P3B. PROJECTE "LES OVELLES"

Els infants de P3B van presentar el seu projecte "LES OVELLES" el passat dia 27 de maig. Totes les famílies van col·laborar moltíssim i tothom va sortir content de lo bé que ho van fer i de tot el que han aprés. ENHORABONA OVELLES!

P3A. PROJECTE "ELS POLLETS"

El passat dia 28 de maig els nens i nenes de P3A van presentar el projcete dels pollets a les famílies. Sabien molt i per això va sortir tot d'allò més bé. ENHORABONA POLLETS!

1r B AGBAR

La classe de Dalí ens hem anat al AGBAR a descobrir coses noves sobre el projecte de l'aigua.

P3. PINTEM AMB LLET

Els nens i nenes de P3 hem pintat amb llet i colorant. Ha sigut molt divertit i tota una experiència. Ha quedat preciós! Mireu.

P4B. LES GIRAFES

En aquest tercer trimestre la classe de P4B ha treballat el projecte de les girafes. Us deixem una petita mostra de tot allò que han fet. Esperem que us agradi.

dimecres, 3 de juny del 2015

Projecte: "Continuem fent ciència al Martinet"

Durant aquest curs l'Escola Martinet hem gaudit de la continuïtat del projecte de Ciències iniciat el curs passat sota el nom "Continuem fent ciència al Martinet". Aquest projecte ha permès dotar l'escola amb molt i divers material de ciències. L'alumnat de l'escola Martinet ha pogut descobrir, experimentar i gaudir d'aquest material i desenvolupar activitats gràcies a aquesta dotació de l'Ajuntament.

Aprofitem aquest espai per agrair a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat pel seu esforç econòmic, suport i per fer possible la continuïtat d'aquest projecte.