divendres, 27 de març del 2015

FEM UNA MONA DE PASQUA

Com ja és tradicional, avui tot l'alumnat ha ajudat a decorar les "mones" de les classes. La veritat és que han quedat molt boniques, tot i que han durat molt poc, ja que aquesta tarda han desaparegut molt i molt ràpid, per què serà??

Us deixem un tast de fotografies. En breu podreu veure'n més.

Bones vacances de Setmana Santa!


dijous, 26 de març del 2015

P4B. TALLERS D'EN JOAN MIRÓ

Aquí teniu una petita mostra dels tallers que hem fet treballant el projecte del Joan Miró els nens i nenes de la classe dels dinosaures.

P4A. TALLERS D'EN JOAN MIRÓ

La classe dels indis imitem al Miró!! Hem après moltes coses d’en Joan Miró i hem començat a imitar les seves obres. Ho voleu veure?

dilluns, 9 de març del 2015

RACONS DE CATALÀ

Avui els alumnes de 5è comencem els racons de català Un dels racons és publicar una noticia al bloc, un altre tractava de memoritzar un dictat, i per parelles dictar-ho al company. En el tercer racó treballarem amb el diccionari, buscarem paraules, entrades, i haurem de saber les seves propietats. Aquests racons són divertits i entretinguts!!!!!!
 OPINIONS:
 Olga: jo penso que els racons de català; seran una nova forma de aprendre.
 Núria: jo penso que es una forma de aprendre més divertida.
 Ainhoa: jo penso que els racons es una nova forma de aprendre i divertir-se.
 Fran: jo penso que pots aprendre més català; amb una mica més de diversió.
 Marc: jo penso que els racons són molt divertits i interessants per a aprendre català.
 Noelia: jo penso que es una forma divertida i entretinguda de aprendre català.

divendres, 6 de març del 2015

Construcció de la nostra cuina p5

En el curs de p5 estem realitzant un taller on treballen en la construcció de la nostra cuina. Amb aquesta activitat vole treballar els objectius següents:
- Treballar en equip
- Afavorir la psicomotricitat fina
- Desenvolupar la creativitat dels infants


Monitors/es: Cristina López, Erni Segura, Noemí Águila i Cristina Ramírez.

Relaxant als infants de p3

Avui us volem mostrar com els nostres petits de l'escola Martinet descansen junts a la sala i així, agafen forçes per continuar gaudint de les activitats de la tarda.




Monitores: Aurora Rey, Sara Wade, Àlex Noguera


El nostre Hort

 Grup: 3r, 4t i 5è

Aquest any en el projecte de sostenibilitat de l’escola martinet els més grans i en l’horari del menjador treballarem l’hort. Amb l’objectiu d’aconseguir plantar i recollir algunes plantes comestible a l’hort. 

Els grups de 3r i 4t  treballaràn junts al segon torn, i 5è anirà a l’hort al primer torn. La primera idea es fer un espantaocells, amb roba que els nens portaran de casa, i el decorarem com ells vulguin. Una vegada acabat l’espantaocells i ja tenim tot el material necessari per plantar, el que fem és el següent: un dia a la setmana 4 nens de tercer i 4 nens de quart van amb el monitor a l’hort, per plantar, per cuidar-lo i vigilar que estigui tot bé.

El grup de cinquè anirà al primer torn amb el monitor i en total són uns 15 nens encarregats durant aquell dia per vigilar el seu test (hi ha un test per grup). També s'ha proposat de fer experiments paral·lels més encaminats a fer veure als nens com funcionen les plantes (experiment de l’api i aigua amb colorant, o l’experiment dels alls, en son un exemples).           
Monitors/es: Guillermo, Marta, Samuel i Sergio.

Joc dirigit: LA BOMBA amb els nens de p4

Amb els nens i nenes de p4, hem fet el joc de la bomba. Aquest joc consisteix en formar una rotllana al terra i es va passant una pilota de forma continua. Mentre un nen col·locat al centre de la rotllana i amb els ulls tancats va contant fins arribar al número 20. Quan el del centre arriba a 20, crida la paraula: BOMBA!!! i el nen que en aquell moment té la pilota a les mans ha d'estirar les cames i pot continuar jugant.

Objectius de l'activitat:
- Treballar en equip
- Afavorir la psicomotricitat
- Gaudir de l'activitat



Monitores: Eli Díaz, Emma García, Clara Márquez

dijous, 5 de març del 2015

Joc organitzat

Grup: 2n

Avui hem fet un joc en grup de relleus alternatius. Hem partit del típic joc de relleus però introduint diferentes maneres de portar-ho a terme. Com per exemple, fent la carretilla per parelles, amb ajuda d'objectes externs com pilotes, cercles i globus. I així, estimular la creativitat dels nens i les nenes, aportant-los alternatives diferents al joc de tradicional.

Objectiu de l'activitat:
- Fomentar la cohesió de grup
- Potenciar la competitivitat sana i la creativitat



Monitors: Verónica i Edu.

dimarts, 3 de març del 2015

WELCOME TO OUR RESTAURANT

At Martinet school Primary 5 class has opened new restaurant. Yesterday we invited Primary 1 class to come and have a good time at our restaurant. We have a secret... Our restaurant is magic as once you step in we travel to England, so we need to speak in English if we want to be served...and we were all so so hungry!!! We had a great time and practiced a lot of English.


ENGLISH THEATRE AT MARTINET

Last week students from P4 to Primary 5 enjoyed the magic of the Theatre at school. Despite it was in English, what was the purpose of this activity, they all understood and enjoyed the different plays. P4 and P5 saw "Round the Garden", students from primary 1 to Primary 3 'The birthday pizza' and Primary 4 and 5 'Passion for Fashion'. We are already waiting for next year plays!!