dimarts, 24 de febrer del 2015

DIMECRES DE CENDRES 2015

I com cada any el carnaval va arribar al seu fi amb el dimecres de cendres, va ser una tarda molt trista...I mireu qui va aparèixer al final... la sra. Vella Quaresma...

RUA CARNAVAL 2015

Com ja és tradició a la nostra escola el passat divendres de carnaval vam sortir als carrers de Cornellà. Mireu quines disfressen que portàvem... sabeu a quins contes representen?


dimarts, 17 de febrer del 2015

P3. LA NEU

Aprofitant l'arribada de l'hivern i del mal temps els nens i nenes de P3 hem treballat la neu. Hem contat contes, hem fet guerres de boles de neu de paper...i hem experimentat amb neu real! Vam comprovar que estava freda i que només viu al fred, ja que amb la calor es desfà. Ha sigut tota una experiència!

dimarts, 10 de febrer del 2015

ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES

Com cada any ja el tenim aquí, fidel a la seva cita anual. El Rei Carnestoltes ja ha arribat a la nostra escola i ha omplert de gresca i disbauxa cada racó. Que divertit és venir a l'escola amb mitjons de diferents colors, pentinats divertits, la roba al revés, i vestits de vermells... i això sense pensar encara la fantàstica rua de divendres vinent on volem veure a totes les famílies fent gresca!! Com ens agrada el carnaval a l'escola Martinet!!!
>

dimarts, 3 de febrer del 2015

1r A Taller del cos humà

El dilluns 2 de febrer va venir una científica a mostrar-nos com funciona el cos humà. Va ser molt interessant i vam aprendre molt.

1r Solistes a l'aula - Percussió

Ha vingut el Marc a fer un taller de percussió. Ens ha ensenyat molts instruments i hem sigut músics per un moment!!

P5 SORTIDA MUSEU D’HISTÒRIA.



Els Policies, els Cuiners i els Bombers hem anat al Museu d’Història . Hem conegut a la Polsina i ens ha explicat la seva història per apropar-nos a temps llunyans. Ha estat molt interessant i divertit.....

P3. Sortida DMUSICS

Avui, dia 3 de febrer, els nens i nenes de P3 hem anat a veure una obra de teatre musical. El Pau i la Nora ens han explicat un conte i ens has mostrat per on van a l'escola i quins sons escolten. Amb moltes cançons i instruments hem conegut els conceptes ràpid-lent, fort-fluix, greu-agut... d'una manera molt divertida. Ens ha agradat molt!