divendres, 30 de gener del 2015

DIA DE LA PAU 2015

Aquesta tarda, i com ja és tradició a la nostra escola des del primer any, hem celebrat el Dia de la Pau. Tots els nens i nenes de l'escola han ajudat a crear dos murals espectaculars, i després han cantat i ballat al pati de l'escola. Ha estat una tarda molt divertida amb un significat molt important.


dimecres, 21 de gener del 2015

CANTADA DE NADALES

Com cada any l'escola va organitzar una cantada de nadales a l'Auditori de Cornellà. Aquí teniu les fotos.

COMENIUS EXHIBITION

Durant aquesta setmana s'ha preparat una exposició sobre les activitats Comenius que hem realitzat, tant a la nostra escola, com les escoles amb les que treballem. Aquí podeu algunes imatges de l'exposició i de les jornades de portes obertes.


COMENIUS VISIT

La setmana passada ens van visitar mestres de les escoles amb les quals realitzem el projecte Comenius "Myths, Legends, Fairytales and Culture in Europe". Durant els dos dies que van estar a l'escola es van realitzar diferents activitats, com una visita guiada per l'escola organitzada per l'alumnat de 5è, una mostra de danses catalanes que van preparar l'Esbart de Cornellà i els mestres de l'escola, una visita al Parc i Palau de Can Mercader, etc. Aquí podeu veure imatges d'aquesta trobada. Recordeu que si voleu veure més podeu visitar la web del projecte www.mylefacu.eu


dimarts, 20 de gener del 2015

4t-1r. Apadrinament Lector. Parelles lectores

Aquest curs engeguem l’activitat d’apadrinament lector amb l’alumnat de 1r i 4t. Aquesta activitat respon a la prioritat de l’escola de fomentar l’aprenentatge de la lectura, el treball cooperatiu i l’establiment de lligams afectius entre els nens i nenes de diferents etapes; així com el foment del gust per la lectura i el coneixement de la biblioteca. 

Aquí teniu algunes imatges de diferents moments de l'activitat.

 

P4. VISITA A LA FUNDACIÓ MIRÓ

El dimecres dia 14 vam anar a la fundació Miró. Va ser molt interessant poder admirar les obres de Joan Miró: tapissos, escultures, quadres… Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt.

dilluns, 12 de gener del 2015

CORNELIADA

Els nens i nenes de 5è vam participar en una jornada de lectura en veu alta a la biblioteca Marta Mata. Per participar, l'Ajuntament de Cornellà va regalar a les escoles llibres per les biblioteques escolars.