dimarts, 23 de desembre del 2014

TIÓ - CICLE DE PETITS I MITJANS

Avui els nenes i nenes del cicle dels petits i dels grans han cagat el Tió!! Però a alguns no els hi ha possat gens fàcil... el tió tenia ganes de jugar i s'ha amagat!!! Això si, quan l'ha trobat els ha cagat un munt de regals!!! Es clar... com l'havien cuidat tant bé... Aqui us deixem unes quantes fotografies. Bon Nadal i fins l'any que ve!!!

AMIC INVISIBLE-CICLE DELS GRANS

Avui últim dia d'escola ha estat un dia genial!! Els nens i nenes del cicle dels grans han anat a cantar nadales als més petits i després han fet l'amic invisible amb regals "hand made" i la veritat és, que són uns artistes!! hi havien regals xulíssims!! aquí us deixem una mostra.Ens ho hem passat molt bé! Després hem fet esmorzar conjunt al pati per acabar el dia. Bones vacances i fins l'any que ve!!!

 

1r TRIMESTRE- 3r

Els nens i nenes de 3r hem treballat molt aquest trimestre. Hem fet racons de mesura, d'orientació espacial, de problemes, de comprensio lectora, d'inventar històries... També hem aprés l'abecedari i continuem amb les taules de multiplicar. A plàstica hem treballat diferents tècniques: aquarel·la, collage, pintura, retoladors... A tutoria ens hem adonat que tenim moltes coses positives i hem treballat maneres de dir les coses i resoldre conflictes. També hem comprovat que està molt bé treballar en equip i que és divertit!!! Aquí us deixem una mostra de totes les activitats que hem fet. Agafeu forces pel proper trimestre!!!!

dilluns, 22 de desembre del 2014

CHRISTMAS TREE SONG P3

P3 students from Martinet School wishes you Merry Christams singing a special song.

divendres, 19 de desembre del 2014

ELS PATGES REALS VISITEN L'ESCOLA MARTINET

Com cada any els ajudants del Mag Maginet ens han visitat a l'escola. Els nens i nenes han aprofitat per entregar les cartes amb allò que volen que els hi portin a les classes. Ens haurem portat bé?

P3. SORTIDA DE LA TARDOR

ELS POLLETS I LES OVELLES VAM SORTIR AL PARC DE TORREBLANCA PER VEURE ELS CANVIS QUE OCORREN A LA TARDOR. VAM ESMORZAR AL SOLET, VAM PASSEJAR I VAM JUGAR AMB FULLES. A LA TARDA VAM GAUDIR DE L'EXPERIMENTACIÓ DE TOT ALLÒ QUE HAVIEM RECOLLIT DEL PARC.

P3. TALLER DE CONEGUEM ELS ANIMALS

EL DIA 13 DE NOVEMBRE ELS NENS I NENES DE P3 VAM REBRE LA VISITA D'UNS AMICS MOLT ESPECIALS. TENIEM UNA MICA DE POR PERÒ FINS I TOT LES MESTRES VAM PARTICIPAR. GRÀCIES AMICS ANIMALS! FINS UNA ALTRA

P4. CASTANYADA

UN ANY MÉS ELS NENS I NENES DE P4 ENS VAM DISFRESSAR I VAM GAUDIR CELEBRANT LA FESTA DE LA CASTANYADA.

P4. CONEGUEM ELS ANIMALS

ELS NENS I NENES DE P4 VAN REBRE LA VISITA D'UNS ANIMALS MOLT PECULIARS. S'HO VAN PASSAR D'ALLÒ MÉS BÉ!

P3. Nadales a l'escola bressol Arc de Sant Martí

            Els nens i nenes de P3 hem anat a cantar les nadales a l'escola bressol Arc de Sant Martí i ens han regalat un mòbil molt maco!! Ja el tenim penjat al hall de l'escola.

                 MOLTES GRÀCIES PER TOT!



































dimarts, 16 de desembre del 2014

1r A. Activitats de tardor

P5 C. Visita de la guàrdia urbana de Cornellà

Una visita molt desitjada!
Els nens i nenes de P5-C, la classe dels i les policies, vam rebre una visita a l’escola de dos guàrdies urbans de Cornellà de Llobregat. Ens van explicar moltes coses sobre el seu ofici i les seves eines de treball. A més, ens van explicar un conte sobre els senyals de trànsit i vam recordar que són molt importants per tal de poder conviure-hi bé amb la resta de persones del barri, la ciutat o el poble. Per últim, ens van ensenyar un dels vehicles que fan servir: el cotxe de policia! Amb la seva sirena, els llums blaus... Un dia per recordar sempre!!!

2n. Visita d'un metge



2n
Ens visita: un metge!
El dia 25 de novembre a la tarda va venir el Manel, el pare del Marcel de la classe dels Germans Lumière. Ens va explicar moltes coses sobre els ossos i també varem aprofitar per fer-li unes quantes preguntes que ens havíem preparat.
Ho vam passar molt bé!!!

1r B. Racons

P5. Sortida a la Biblioteca

P5 VISITA A LA BIBLIOTECA DE SANT ILDEFONS Els Bombers , Cuiners i Policies hem anat a la Biblioteca Sant Ildefons . Hem après les normes de la Biblioteca , ens han explicat un conte i hem gaudit una estona mirant els llibres que més ens agradaven.

P5, 1r i 2n. Sortida de tardor a Collserola

1r A. Projecte Monet

P5 A. Sortida al Parc de Bombers

SORTIDA AL PARC DE BOMBERS DE CORNELLÀ P5A La classe dels BOMBERS hem anat a visitar el Parc de Bombers de Cornellà. Ens van ensenyar les instal•lacions , les eines , els vehicles…..i fins i tot ens van deixar pujar al camió. Moltes gràcies BOMBERS DE CORNELLÀ.

dimarts, 2 de desembre del 2014

P3. EL COLOR VERMELL

Els nenes i nenes de P3 hem estudiat el color vermell. Li vam donar la benvinguda amb una capsa màgica vermella, vam fer algunes acitivitats i el vam acomiadar amb una gran festa. Ens encanta el vermell!

3r. Visita a l'Ajuntament


Els nens i nenes de 3r hem fet una visita a l'Ajuntament de la nostra ciutat, Cornellà. Allà hem pogut parlar i conversar amb l'alcalde. Ha sigut la primera sortida que hem fet en transport públic i ens ha agradat mooolt!!