dilluns, 30 de juny del 2014

ESTUDIEM LES PLANTES- 3r

La Laura, la mestra en pràctiques que va estar amb els alumnes de 3r ens ha fet aquest vídeo tant maco on recull totes les activitats que vam fer amb ella. Moltes gràcies Laura!!!!


divendres, 27 de juny del 2014

BON ESTIU PRINCESES I CAVALLERS!

Les princeses i els cavallers s'acomiaden amb aquest petit recull d'activitats de l'últim trimestre i del projecte desenvolupat al voltant dels pingüins. Bones vacances!


BON ESTIU MONSTRES!

Els monstres acaben P4 i els volem desitjar unes bones vacances!!! Aquí us deixem una mostra de les activitats del tercer trimestre i del projecte que hem desenvolupat sobre els micos, que els ha encantat!
Bon estiu!



dilluns, 23 de juny del 2014

REPRESENTACIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Les classes de tercer han representat la llegenda de Sant Jordi com a activitat per intercanviar amb les escoles del Projecte Comenius.

dijous, 19 de juny del 2014

FINAL DE CURS!!!3r

Els nens i nenes de 3r us desitgem un molt BON ESTIU!!!!

GRADUACIÓ P5

Avui els nens i nenes de P5 s'han fet una mica més gran... s'han graduat!!! Ja estan preparats i preparades per a una nova etapa. Aquí podeu veure unes imatges de la entrega de diplomes, a que són guap@s?!?!?!

PROJECTE DE CIÈNCIES

Durant aquest curs l'Escola Martinet ha preparat un projecte de Ciències sota el nom "Experimenta, descobreix i construeix al Martinet.". Aquest projecte ha permès dotar l'escola amb molt i divers material de ciències. L'alumnat de l'escola Martinet ha pogut descobrir, experimentar i gaudir d'aquest material i desenvolupar activitats gràcies a aquesta dotació de l'Ajuntament.

Aprofitem aquest espai per agrair a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat pel seu esforç econòmic i fer possible la realització d'aquest projecte.

dimarts, 17 de juny del 2014

TALLERS FI DE CURS 13-14

Avui tot l'alumnat està gaudint d'uns tallers molt divertits: estem ballant, pintant samarretes i fent banderoles per les activitats de demà. Què bé que ens ho estem passant!!

 

divendres, 13 de juny del 2014

P5 AL MUSEU AGBAR

Com és de difícil portar l’aigua fins a casa! Per fer-ho, necessitem una fàbrica enorme com la que hi ha al Museu Agbar. I a més, canonades llargues, dipòsits enormes i molta força per moure-la. Amb un itinerari breu per l’exposició els nens i nenes de P5 van poder descobrir les màquines que portaven l’aigua a les llars temps ençà i també les que ho fan avui dia, i van poder experimentar què ens fa falta per transportar l’aigua d’un lloc a un altre.


L'AIGUA A CASA - Visita al Museu de les Aigües de Cornellà

El jardí i el Taller del Museu es van convertir pels nens i nenes de P4 en una llar ben especial on van jugar amb els diversos usos domèstics de l’aigua, per descobrir-ne les propietats i aprendre a utilitzar-la millor. A més, una visita curta a l’exposicióva fer que es meravelléssin amb les màquines que, des de fa cent anys, ens porten cada dia l’aigua a casa. 
En grups reduïts, van recòrrer els racons d’aquesta casa tan divertida. A la cuina, van fer barreges amb l’aigua; al bany, van posar sabó i per rentar les nines; al safareig, van fer la bugada ivan provar diferents maneres d’eixugar la roba, i al jardí, l’aigua va esdevenir un element de joc ben original.






RECULL DEL SEGON TRIMESTRE

Les princeses i els cavallers volen compartir amb vosaltres el recull de les activitats dutes a terme el segon trimestre. Esperem que en gaudiu tant com ells!


dijous, 12 de juny del 2014

P4B A CAN MERCADER

Després de conèixer el conte de la Meravellosa història del Palau de Can Mercader, els nens i nenes de P4B han pogut passejar i a l'hora anar buscant elements que sortien a la història del Comte de Bell-lloc: la font de Can Mercader, el camí de plataners, la figuera, el mur de pedra, un palau amb quatre torres, un llac amb ànecs i un cigne màgic... Per acabar l'activitat, amb construccions hem pogut construir fonts, torres i fins i tot palaus!



LES FADES I ELS FOLLETS DE P4B

Durant el segon trimestre, els nens i nenes de la classe dels Monstres vam treballar al voltant del projecte de Fades i follets, sorgit a partir d'una sortida al MNAC. El passat mes de maig, vàrem convidar a les famílies per tal de presentar-los el projecte que constava de dues parts, una primera amb una presentació a la biblioteca amb el suport de la pissarra digital, i una segona on cada infant va poder mostrar a la seva família el treball realitzat a través d'una exposició al passadís de P4 i a la classe. Aquí us deixem un petit record d'aquest projecte.


RECULL DEL SEGON TRIMESTRE DELS MONSTRES

Els monstres hem gaudit de moltes activitats aquest segon trimestre... les voleu veure? No us les perdeu!


EL RECULL DELS LLOPS DEL SEGON TRIMESTRE

Un petit recull de les activitats dutes a terme a la classe dels llops durant el segon trimestre... Esperem que en gaudiu tant com nosaltres!