dimarts, 20 de maig del 2014

EL MEU ARBRE

El meu arbre és un passeig pels boscos de la imaginació, plens de personatges màgics i camins amables, Però també d’obstacles i perills desconeguts... A càrrec de Fes-t'ho com vulguis!


P5 REGA L'HORT

Els nens i les nenes de P5 no ens oblidem del nostre hort i per això hem anat a regar  els enciams, els tomàquets, i els espinacs. Hi havien crescut herbes dolentes i també les hem arrencat. Està tant bonic!!!!!!! 


COLÒNIES A LA CARRAL

Els passats dies 13 i 14 de Maig, els nens i nenes del P3, P4 i P5 van anar a trobar-se amb els nens i nenes de Primària a La Carral, on vam estar de colònies. Us deixem un petit tastet de les activitats que van fer: pastissos, pirates, bandolers, varetes màgiques, plantes aromàtiques... i dormint en lliteres amb sacs de dormir... quina emoció!


dijous, 15 de maig del 2014

P4 SE'N VA AL ZOO!

El passat 8 de Maig, els nens i nenes de P4 van anar a visitar el Zoo de Barcelona. El zoo ens havia preparat uns tallers al voltant d'un animal que havíem triat a la classe: P4A els dofins, P4B els micos i P4C els pingüins. A partir d'aquests animals, realitzarem un projecte de treball durant el tercer trimestre. Després, vam poder veure l'espectacle dels dofins, i visitar totes les instal·lacions per veure: lleons, tigres, elefants, jirafes, hipopòtams... Quin dia més intens!






dilluns, 12 de maig del 2014

COLÒNIES 2014

Ja estem de Colònies!!! Els nens i nenes de primària ja estan gaudint de les primeres activitats de les Colònies 2014 a La Carral. Ens ho estem passant super bé!!! Mireu aquest tastet de fotos...

PALAU DE CAN MERCADER

Hi havia una vegada un noble que es deia Joaquim de Mercader, vivia a Barcelona i tenia tantes coses que ni ell mateix sabia tot el que era seu. Tothom el coneixia com el Comte de Bell-lloc. Li agradava sortir de tant en tant a voltar pels camins que hi havia fora de la ciutat. Un dia que tornava de passejar amb el seu cavall preferit va passar pel petit poble de Cornellà de Llobregat i es va adonar que el camí travessava uns camps molt bonics!


Voleu saber com continua la historia? Els nens i nenes de P4A i C ja la coneixen, ja que van anar a visitar el Palau de Can Mercader el passat dia 5 i 8 de Maig, i la classe de P4B hi anirà el dia 30 de Maig. Segur que us l'explicaran amb molt de gust!




divendres, 9 de maig del 2014

Una gran iniciativa en favor de la música!

Pots escoltar i aprendre la cançó clicant al següent enllaç Dóna la nota

donalanota_logo

Nou llibre a la Biblioteca

La meva família i jo hem fet un regal a l'Escola Martinet. Vaig portar un llibre firmat per un escriptor molt reconegut,  en Ricardo Alcántara. Podreu trobar aquest llibre i d'altres del mateix autor en un lloc destacat de la Biblioteca. 
Esperem que us agradi!
Laura
(Alumna de 4t)


 

dijous, 8 de maig del 2014

GRANJA CAN JORDI

El passat dilluns 28 d'Abril, els nens i nenes de P3 van anar a visitar la Granja de Can Jordi de Rubí. En aquesta activitats, els infants van poder conèixer, observar i interactuar amb diferents animals de la granja: conills, porcs, ases, gallines, ànecs i molts més. Van poder descobrir les seves característiques, la seva morfologia i la seva alimentació. Després van poder muntar a cavall i fer una volta en carruatge, que els va encantar!



dimecres, 7 de maig del 2014

REPRESENTACIÓ LLEGENDA DE ST JORDI 2014

Com ja és tradició, mares i pares de la nostra escola han representat la llegenda de Sant Jordi a l'alumnat d'infantil i primer cicle de primària. Va ser tot un éxit!!