dilluns, 24 de febrer del 2014

LES AVENTURES DE COMENIUS THE DRAGON A CORNELLÀ

Nens i Nenes de l'Escola Martinet:

Ja tenim la nostra part del conte "Les Aventures del Drac Comènius" que estem realitzant entre totes les escoles que participem al projecte "Myths, Legends, Fairytales and Culture in Europe". En aquest tercer capítol que han escrit els i les alumnes de 2n, 3r i 4rt a les classes de Castellà, el Drac Comènius s'ho passa molt bé a la nostra ciutat. 

Aquí al blog podeu llegir el conte però... no creieu que falta alguna cosa??? No tenim il·lustracions dels nostres personatges i d'allò que passa. Voleu ajudar-nos? Us proposem un concurs per escollir els dibuixos de la nostra història. 

BASES DEL CONCURS:

1- El concurs està dirigit als cursos de 2n, 3r i 4rt. Tot i això, si un nen o una nena d'altres cursos vol participar també ho pot fer.

2-Els nens i nenes que vulguin participar podran demanar als seus mestres un full mida A5 on faran les il·lustracions del tercer capítol del conte. Es podrà utilitzar qualsevol tècnica, tenint en compte que després s'han d'escanejar els dibuixos guanyadors.

3- La data límit per entregar els dibuixos als tutors serà el pròxim DIVENDRES 7 DE MARÇ. 

4- Tots els participants rebran un diploma per agrair la seva participació. Els dibuixos guanyadors s'inclouran a la publicació final del conte.

Gràcies per la vostra participació


dijous, 13 de febrer del 2014

DIA DE LA PAU 2014

Ja fa uns dies vam publicar les fotografíes de la commomoració del Dia de la Pau a l'escola. Ara us fem arribar un petit vídeo de l'activitat principal que vam realitzar al pati gran de l'escola.

ENTREVISTA A ETV SOBRE EL PROJECTE COMÈNIUS

Com part de la difució que fem del Projecte Comènius que es realitza a la nsotra escola, alguns membres del claustre van ser convidats a explicar allò que fem a ETV. Aquí teniu el vídeo de l'entrevista.

dilluns, 3 de febrer del 2014

ACTIVITATS DEL 1r TRIMESTRE-3r

Durant aquest primer trimestre els nens i nenes de 3r han treballat molt.
Us deixem una petita mostra de les activitats que han fet, racons de matemàtiques, de llengua, plàstica...