dijous, 30 de gener del 2014

DIA DE LA PAU 2014

Com ja és tradicional a la nostra escola, avui hem celebrat el Dia de la Pau. És una data que ens agrada molt i aprofitem per fer diferents tipus d'activitats. Aquest any tota l'escola ha plantat una olivera que hem portat al pati gran per fer un gran dibuix:el símbol de la pau. Properament també hi podreu veure un video d'aquesta tarda.

dimecres, 29 de gener del 2014

LAS AVENTURAS DE COMENIUS, EL DRAGÓN ESCOCÉS

Una de les activitats que estem realitzant a partir del projecte Comenius és la creació d'un conte col·laboratiu entre les diferents escoles que participem. El títol d'aquest conte es "The Adventures of Comenius, the Scottish Dragon". L'escola d'Edinburgh va començar el conte, i el centre educatiu de Xipre ha escrit el segon capítol. El tercer capítol ho farem a la nostra escola a l'àrea de Castellà. Ja podeu llegir els dos primers capítols... ¿què us assembla? ¿alguna idea per continuar-lo?

VISITA COMÈNIUS A L'ESCOLA MARTINET

Com segur que ja sabeu la nostra escola participa en un projecte europeu del programa Comènius amb el nom "Myths, Legends, Fairytales and Culture in Europe" amb escoles de Polònia, Alemanya, França, Escòcia i Xipre. La setmana passada la nostra escola va organitzar una reunió de coordinació d'aquest projecte. 11 mestres d'aquestes escoles ens van visitar i van poder veure qui som, on som i com treballem. El nostre alumnat va tenir una gran oportunitat per interaccionar amb els nostres visitants, en anglès, adquirint encara més conciència de la importància (que ja normalment donem a la nostra escola) d'aquest idioma. El divendres per la tarda es va preparar una mostra de cultura catalana que tots i totes vam poder gaudir. Volem donar les gràcies als Castellers de Cornellà, Els Diables de Cornellà, La Colla de Gegants i Capgrossos de Cornellà i el Gegant de la nostra escola, a LAKOLLA Martinet (els timbalers de la nostra escola)per la seva implicació i participació: Moltes gràcies!!!!

dijous, 9 de gener del 2014

CANTADA NADAL 2013

Bony any nou!!! Aquí teniu les fotos de la Cantada de Nadales que es va realitzar el 19 de desembre a l'Auditori de Cornellà.