divendres, 20 de desembre del 2013

ESMORZAR DE NADAL

Avui els nens i nenes de l'escola ens hem reunit per fer un esmorzar tots junts. Quina gana que teniem i què bé que ens ho hem passat!!

TIÓ 2013

Després de portar-li menjar tants dies, per fi hem fet cagar al Tió. Tenia una panxa plena de regalets!!!

HA TORNAT LA LINA!!

La nostra mascota, la Lina, va tornar a fer una entrada triomfal a la Biblioteca conduïnt el seu magnífic cotxe. Quina sorpresa es van dur els nens i nenes de P3 i els alumnes de l'Arc de Sant Martí que allà hi eren!!!.
La Lina es va presentar, va recordar les normes i va animar a tots a que vinguin a visitar-la i a mirar contes a la Biblioteca. Va quedar molt contenta quan li van comunicar que els nens de l'Arc de Sant Martí la visitaran els divendres. 

AMIC INVISIBLE 2013

Els i les alumnes de 3r i 4rt han fet avui l'Amic Invisible. Cada nen i nena ha portat un detall fet per ells/elles, i la veritat és que són millor que comprats!!

dimecres, 18 de desembre del 2013

VISITA PATGES REALS

Aquest matí els ajudants del Mag Maginet ens han visitat a l'escola. Hem aprofitar per entregar les nostres cartes en les que demanavem cosetes per les classes... Ens haurem portat bé aquest any?? Segur que sí!!!

EL PRIMER TRIMESTRE DE P4

Els llops ferotges, els monstres i les princeses i els cavallers han après moltes coses aquest primer trimestre i han gaudit de moltes activitats diverses i enriquidores. Aquí us en deixem una petita mostra!




dilluns, 16 de desembre del 2013

TASTE EXPERIMENT

In primary 3 science class we are studying the different senses we have, and we have done one experiment about taste. We tasted different flavours and we tried to guess what they were. Some of them were very difficult to identify, we never imagine 99% dark chocolate had such a 'strange' taste.

EL JOC SIMBÒLIC AL MARTINET



Aquest curs, a l'escola Martinet hem destinat una aula al joc simbòlic pels nens i nenes d'Educació Infantil. Els racons de joc simbòlic són uns espais destinats a l’activitat lúdica que necessita una participació lliure, imaginativa i creadora. Permeten als infants recrear experiències quotidianes, assumir rols diferents als habituals, i faciliten representar sitaucions que els han comportat dificultats emocionals. També ens permeten treballar actituds de col·laboració, de respecte i d'integració dins el grup d'infants, com també la distribució de rols, la planificació compartida de l'acció i el respecte per unes normes mínimes.Com que a cada aula de P3 i P4 hi ha un racó de la caseta, amb la cuina i les nines, en aquest espai comú hem introduit la consulta del metge, el supermercat, el racó dels artistes i els cotxes amb un circuit amb rampes. 




JA HEM TROBAT EL TIÓ!

Divendres vam trobar la darrera pista... El tió ens deia que com tenia molt fred, havia anat a dormir a una sala on podem cantar, jugar i saltar.... i allà el vam trobar, ben tapat amb la seva manta!
Ara cada dia ens apropem a veure'l i a portar-li una mica de menjar perquè es faci ben gros i cagui moooooltes coses.


dimecres, 11 de desembre del 2013

SEGONA PISTA

M'AGRADEN MOLT LES PELES DE LA MANDARINA...

QUE LES HEU TROBAT?


PRIMERA PISTA

JA SÓC AQUÍ!!!

M'HA COSTAT ARRIBAR
PERQUÈ HE VINGUT DEL BOSC RODOLANT.

MENJAR M'HEU DE DONAR,
PERQUÈ MOLT M'HE APRIMAT.

SI EM VOLEU TROBAR
MOLT HEU D'OBSERVAR.

JA SABEU QUI SÓC?


dijous, 5 de desembre del 2013

CONEGUEM ELS ANIMALS


Els dies 25 i 26 de Novembre, va tenir lloc a l'escola el taller "Coneguem els animals" adreçat a les nenes i els nens de P3, P4 i P5. Amb aquest taller els infants van poder conèixer diferents animals: quines són les seves parts, què mengen, com es mouen, quines característiques els fan diferents dels altres, on viuen, etc.
D’altra banda també van reflexionar sobre les responsabilitats que s’adquireixen quan comprem un animal. Un animal no és una joguina que puguem apagar quan no hi volem jugar, els animals necessiten aliment, aigua, una temperatura adequada, netejar-los, companyia, ... i això cada dia, els 365 dies de l’any!  A continuació us deixem una petita mostra del taller a les diferents classes del Parvulari.

dimarts, 3 de desembre del 2013

Els nens i nenes de P5 i 1r hem anat d'excursió a Collserola

Els nens i nenes de P5 i 1r hem anat d'excursió a Collserola.



En tornar, ens hem inspirat amb l'artista Andy Goldsworthy i hem fet les nostres obres d'art.

2n, 3r i 4t. Sortida de Tardor al Parc Natural de Collserola

Aquí teniu un recull de fotografies de la sortida que vam fer els nens i nenes de 2n, 3r i 4t al Parc Natural de Collserola. Va ser un dia especial per gaudir i aprendre de la natura.