dimecres, 26 de juny del 2013

En aquest power point podreu veure el que han treballat i gaudit els vostres fills i filles al realitzar el projecte dels cavalls. Desitgem que el gaudiu tant com ells i elles.

dimarts, 25 de juny del 2013

P3 D'EXCURSIÓ A LA GRANJA

Els nens i nenes de P3 hem anat d'excursió a la Granja Can Jordi. Ho hem passat d'alló més bé! Mireu!

PROJECTE DELS ELEFANTS P4

Aquest darrer trimestre els Dinosaures hem fet un projecte d'Elefants. Mireu com hem treballat!!!! Gràcies Marina per fer aquest recull.

diumenge, 23 de juny del 2013

ACABANT CICLE INICIAL

Us deixo un resum de les vivències que hem compartit durant aquests dos cursos. Hem crescut molt, tots plegats. Gràcies! Ens veiem! Bon Estiu a tothom!

divendres, 21 de juny del 2013

PROJECTE GATS

Hola famílies, aquí teniu un petit recull de fotografies sobre el projecte dels gats. Esperem que les gaudiu tant com nosaltres! També teniu penjat el vídeo que es va veure a l'exposició dels gatets!

ACTIVITATS P3C

Famílies, aquí teniu un recull d'algunes fotos que hem anat fent al llarg del curs. Esperem que us agradin!

VIDEO FINAL DE CURS 2n

BON ESTIU A TOTS! HA ESTAT UN PLAER COMPARTIR AQUESTS DOS ANYS AMB VOSALTRES. FINS AVIAT!

GRADUACIÓ P5 PROMOCIÓ 2010-13

Els nostres nens i nenes es fan grans. Avui hem realitzat la graduació de la promoció que acaba el Cicle d'Infantil. Ja estan preparats i preparades per començar un nou cicle, després de l'estiu seran alumnes de PRIMER... com corre el temps!!


dijous, 20 de juny del 2013

JOCS D'AIGUA JUNY 2013

Avui hem tingut un matí ben fresquet. Ens hem posat el banyador i hem sortit al patí on teníem preparats jocs d'aigua. Tots els nens i nenes s'han barrejat en grups i ens hem tingut que ajudar per realitzar les proves. Ens ho hem passat super bé!!

PROJECTE EDUCACIÓ FÍSICA

Durant aquest curs l'Escola Martinet ha preparat un projecte dintre de l'àrea d'Educació Física sota el nom   "CORREM, SALTEM, JUGUEM I APRENEM",i que ens ha permès de dotar l'escola amb material esportiu. Els i les alumnes de l'escola han gaudit d'aquest projecte tant en horari escolar com també durant les activitats extraescolars, les festes d'escola i els Casals.

Aprofitem aquest espai per agrair a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat pel seu esforç econòmic i fer possible la realització d'aquest projecte.


dimecres, 19 de juny del 2013

TALLERS JUNY 2013

Avui ha estat un gran dia de tallers al Martinet. Ens ho hem passat super bé!! Tots els nens i nenes, en grups barrejats, ens hem inventat una coreografia, hem fet unes banderes i hem pintat una gorra. Ens hem hagut d'ajudar uns a altres per poder fer-ho bé. Ha estat molt divertit.

divendres, 7 de juny del 2013

P4 HEM ANAT AL ZOO!

Els Dracs i els Dinosaures hem anat al Zoo a veure molts animals. També hem fet un taller de foques i elefants. Ja tenim molta informació pels nostres projectes.

PROJECTE DELS ÀNECS.

AQUÍ TENIU MOLTES FOTOS I ALGUNS VIDEOS DEL PROJECTE DELS ÀNECS. AIXÍ PODEM COMPARTIR I GUARDAR MOMENTS MOLT BONICS QUE HEM VISCUT AMB POCOYÓ I RAYO A LA CLASSE.

dijous, 6 de juny del 2013

PROBLEMES AL BLOG

Hem detectat alguns problemes amb la visualització dels vídeos de Youtube i fotografies de Picasa, arrel de les noves configuracions amb el Google+. Intentarem resoldre aquests problemes en breu. Gràcies per la vostra paciència.