dimecres, 27 de febrer del 2013

P4 SORTIDA A LA FUNDACIÓ MIRÓ

Els Dracs i els Dinosaures hem anat a visitar la Fundació Miró. Hem pogut conèixer les obres de Joan Miró i aprendre molt sobre la seva tècnica.

P4 MÚSICA A L'ESCOLA

Ens ha visitat un músic i ens ha explicat algunes coses sobre els instruments de corda. Ens ho hem passat molt bé ballant i escoltant cançons ....

WE ARE TOURISTS

Aprofitant que arribava el Carnestoltes i que a l'aula d'anglés tenim molts barrets, collarets, mocadors, perruques, ulleres... ens vam disfressar i vam passejar per l'escola fent veure que èrem turistes de Londres. Va ser molt divertit anar-nos trobant gent i saludant-los i parlant només en anglès.
 
Oh! Yes! Nice to meet you!

THE RESTAURANT

Algunes tardes muntem un restaurant a l'aula d'anglès. Tenim de tot: personal de cuina, personal de sala i molts clients! Els cuiners i cuineres elaboren els plats. Els cambrers i cambreres preparen taules per a 2, per a 3.. segons les necessitats dels clients. Els clients arriben arriben puntuals, fan la comanda i gaudeixen dels àpats.
 
Preparem menús molt elaborats: sandwich, fish and chips, salads... mmm! Delicious!!
 
Enjoy your meal!

ESTEM MOLT ENFEINATS...

i no hem pogut actualitzar el blog de l'escola fins ara! Si mireu aquestes fotografies veureu que aquests mesos han sigut molt profitosos.
 
Al final del primer trimestre vam treballar Pobles i ciutats, centrant-nos en Cornellà. A plàstica vam fer puntillisme. Després va arribar el Nadal i vam preparar el festival, les tapes d'àlbum, l'avaluació...
 
Després de les vacances hem treballat el cos humà, hem continuat fent racons de matemàtiques i llengua, hem muntat una botiga, hem estrenat una llibreta on escrivim moltes coses... També estem fent la lectura comprensiva del llibre "El petit drac Coco i les seves aventures"
 
Ah! i per cert.. aviat encetarem un nou projecte de treball!
 

SORTIDA AL MIBA

El MIBA és el Museu dels Invents i les Idees de Barcelona. Vam anar-hi com a cloenda del nostre projecte sobre un inventor: Germans Lumière i Alexandre Fleming.

Al museu vam fer uns tallers molt divertits i entre altres coses vam aprendre que no tot està inventant i que tothom pot inventar coses.

Esperem que us agradin les fotografies!

EL COS HUMÀ

Estem molt engrescats aprenent coses del cos humà: articulacions, músculs, sentits.. Quina quantitat d'informació!

Aquí podreu veure com hem anat treballant aquest tema. Entre tots hem anat descobrint moltíssimes coses.

BROWN BEAR, BROWN BEAR

Una de les històries que estem treballant a P5 és Brown Bear, de Eric Carle. L'hem explicat, hem cantat la cançó, hem treballat la seqüència dels animals, colors... En aquestes imatges veureu quanta feinada!

divendres, 15 de febrer del 2013

DIMECRES DE CENDRES

A l'Escola Martinet tots els alumnes estan tristos perquè ja s'ha acabat el Carnaval. Tot i això ens ho vam passar molt bé al Dimecres de Cendres, el mateix dia que va arribar una senyora gran amb set cames: la Quaresma!!

dimecres, 13 de febrer del 2013

RUA CARNESTOLTES 2013

El passat divendres vam gaudir de la Gran Rua de Carnestoltes. Tota l'escola,va sortir al carrer a mostrar les disfresses.Vam riure, ballar i ens vam divertir moltíssim. Hem d'agrair a les mares i pares que ens han acompanyat aquesta tarda (especialment als que han omplert de ritme i música la tarda), i també als monitors i monitores d'Imalleure per tota la col·laboració (ens han ajudat a vestir-nos, a pintar cares, a acabar els complements...). Moltes gràcies a tots/totes!!!

dilluns, 4 de febrer del 2013

ARRIBADA REI CARNESTOLTES 2013

El passat divendres va arribar a l'Escola Martinet el Rei Carnestoltes, qui ens va informar de quines serien les consignes per aquesta divertida setmana: dilluns, una cosa al coll; dimarts, del llit a l'escola; dimecres, unes ulleres ben maques, dijous, un mitjó de cada color....i divendres la Gran Rua de Carnaval. Quina setmana més divertida. VISCA EL CARNESTOLTES!!! Aprofitem per donar les gràcies a totes les mares i pares que ens han ajudat a fet possible tant les disfresses com la festa. MOLTES GRÀCIES!!!

CANTADA DE NADALES

Ja podeu veure els videos de la Cantada de Nadales d'aquest curs. Hi trobareu tres parts. A la primera part corresponen a les classes de P3 i P4; la segona part P5 i 1r; i finalment la tercera part a 2n i 3r.

Carnaval 2013