dijous, 28 de juny del 2012

PROJECTE DE MÚSICA

Gràcies a l'aportació econòmica de la Regiduria de Polítiques de Ciutadania i, concretamnet, del Departament d'Educació de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, hem pogut obrir l'Aula de Música i dotar-la per a iniciar en aquest espai l'Educació Musical del nostre alumnat. Des d'aquí volem agraïr en nom de tota la Comunitat Educativa de l'Escola Martinet l'esforç que ha realitzat l'Ajuntament de Cornellà.

divendres, 22 de juny del 2012

ACTE GRADUACIÓ P5 CURS 2011 - 2012

Avui hem realitzat l'acte de graduació de la promoció que finalitza la seva etapa d'Educació Infantil. Tots i totes han rebut un diploma que certifica que ja estan preparats per començar una nova etapa!!

ENTREGA DIPLOMES JORNADES ESPORTIVES

Avui hem realitzat l'acte d'entrega dels diplomes de les I Jornades Esportives de l'Escola Martinet. Tot i la calor que va fer ens ho vam passar super bé. Els capitans de cada equip, en representació de tots els membres han recollit els diplomes.

dimarts, 12 de juny del 2012

ELS ANIMALS- 1r

Aquest últim trimestre estem dedicant l´estona de Medi a saber més coses sobre els animals. I així, quan  tinguem tota la informació, podrem investigar i elaborar per grups, els nostres propis reportatges sobre l´animal que escollim. Per saber tot això hem fet diferents classificacions: sogons siguin vertebrats o invertebrats, ovípars o vivipars, domèstics o salvatges.... entre d´altres.

PORT D´ARENYS- CI

El passat 29 de Maig, els alumnes de 1r i 2n vam anar al Port d´Arenys d´excursió. On vam passar un gran dia de sol i platja i on ens van ensenyar d´aprop els diferents arts de pesca i l´ofici de pescador. També vam buscar petxines a la sorra i ens van explicar el conte d´En Pere pescador, haviem d´estar molt atents per després poder endreçar el conte!. Però el que més ens va agradar, de ben segur, mullar-nos els peus a l´aigua!

ACTIVITATS MAIG-JUNY -1r

El curs s´acaba! i durant aquest mes de Maig i Juny els alumnes de 1r hem tingut moltes activitats on hem pogut aprendre moltes coses. El taller de consum: on ens han ensenyat a menjar d´una manera saludable i sense malgastar; el taller de l´aigua, on ens han ensenyat el cicle de l´aigua, el recorregut que fa aquesta fins que arriba a casa nostra i molt important, a cuidar-la i fer-ne un ús responsable! També a plàstica hem elaborat una maqueta on no hi falta de res! muntanyes, pobles, ciutats, aeroport, trens, platja... i moltes més coses! Ha estat un mes ple d´activitat!