dimecres, 25 d’abril del 2012

SORTIDA A CAN JORDI P3

Els Cavalls i les Balenes hem anat a la granja Can Jordi a veure molts animals i ens ho hem passat molt be.

dilluns, 23 d’abril del 2012

TEATRE SANT JORDI

Com ja és tradicional mares i pares de l'Escola Martinet ens han representat la Llegenda de Sant Jordi. Ha estat una funció molt divertida i a tots i totes ens ha agradat molt. A continuació podeu veure algunes imatges de l'actuació... Moltes Gràcies!!! Quina sort que tenim.


EXPORTEM IDEES

L'Escola Martinet està de moda. Una web d'interiorisme i decoració s'ha fixat en les roses de Sant Jordi que van fer els i les alumnes de la nostra escola la setmana passada als Tallers de Sant Jordi.
Podeu veure la notícia fent click a l'enllaç http://www.ddecoracion.com/otros/flor-para-sant-jordi/

dijous, 19 d’abril del 2012

TALLER CIÈNCIES DIVERTIDES

Avui 19 d'abril els Da Vinci hem fet un taller de Ciència Divertida. Hem fet experiments amb líquids, amb pols, amb globus,...
Ha sigut una experiència interessant i divertida.

dimecres, 18 d’abril del 2012

TALLERS SANT JORDI 2012

Durant els darrers dos dies hem realitzat a l'escola els tallers de Sant Jordi. A cada taller han participat nens i nenes de les diferents classes, ajundant-se i gaudint de les diferents activitats. Hem fet molts tallers: roses de Sant Jordi, teatre, poesia visual i pictogrames, tallers de reciclatge, hem plantat diferents tipus de llavors i participat en jocs a les ginkanes.
Aquí teniu un recull de fotografies d'aquests dos dies. Recordeu que els dies 19, 20 i 23 d'abril podeu venir a l'escola a veure l'exposició (de 16.30 a 17.00)

dimarts, 17 d’abril del 2012

GUIA DE LECTURES DE SANT JORDI 2012


Aquí podeu veure la Guia de Lectura de Sant Jordi que es recomana des de les Biblioteques Escolars de Cornellà.

dilluns, 2 d’abril del 2012

SORTIDA AL DELTA DEL LLOBREGAT- 1R

Amb la sortida al Delta del Llobregat donem per tancat el projecte de l´Aigua i dels Ocells que estàvem fent a primer. Hem pogut observar amb uns prismàtics Martinets de nit i altres ocells i animals: tortugues, Bernats pescaires, Ànecs de coll verd... Hem cridat a un cu-cut amb un reclam d´ocells i ens ha respost! Hem observat la vegetació del Delta i amb cosetes que trobavem per allà ens hem fet un punt de llibre preciòs!
També ens han explicat un conte i hem pogut gaudir ben a prop de la natura.
Ha sigut molt interessant!