divendres, 30 de març del 2012

ENS MENGEM LES MONES DE PASQUA

Aquesta tarda hem acabat de preparar les Mones de Pasqua. Hem preparat en total unes 12 mones, totes ben decorades. I clar... què podíem fer amb tantes? Doncs ens hem reunit al pati i ha estat un obrir i tancar d'ulls. Quina bona manera de començar les vacances!!!

SORTIDA AL DELTA DEL LLOBREGAT

El dia 27 de març vam anar al Delta del Llobregat. Primer vam anar a una Pineda on ens van explicar un conte. Allà vam fer un taller; vam triar un arbre que ens agradava i vam calcar l'escorça. Després, de camí a la casa de Guaita (on s'observen els ocells) ens van ensenyar tres plantes típiques del Delta del Llobregat. Un cop a la Casa de Guaita vam observar amb prismàtics els ocells que voltaven per allà. Vam veure un Martinet Blanc preciós!!! També vam veure ànecs, Martinets de Nits, Tortugues i uns quants Bernats Pescaires...
Al final vam fer un altre taller d'un punt de llibre, amb material de la natura.
Va ser una excursió molt divertida i interessant.
La classe de Da Vinci.

MONES DE PASQUA - P3

La classe dels Cavalls i les Balenes ja han fet les seves Mones de Pasqua. Han quedat molt boniques, i ens està costant una mica no començar a menjar-les. Aquesta tarda ens reunirem tota l'escola i ens les menjarem!!! Quina deliciosa manera d'acabar el trimestre.

dijous, 8 de març del 2012

1r - EL 2012 COMENÇA AMB MOLTA INTENSITAT

Els mesos de gener i febrer han estat mesos molt intensos a les classes de 1r de primària. Entre altres activitats hem gaudit de:

- Taller de la pau, amb l'explicació d'un conte per part de l'il·lustrador grec Yorgos.
- Plantada d'arbres amb motiu de la celebració de l'escola verda.
- Preparació de la disfressa de submarinista.

I continuem aprenent moltes coses. A matemàtiques ha arribat la famosa "suma portant-ne" i seguim aplicant els conceptes matemàtics a la vida quotidiana: mesura, pes, línies obertes i tancades...

Aquí veureu una mostra del que hem fet aquests mesos d'hivern!

dimecres, 7 de març del 2012

P3 Coneix el contrabaix

El dimarts 6 de febrer a la classe dels cavalls i de les balenes un músic ens ha presentat un instrument de corda gegant: el contrabaix. Ens ha explicat moltes coses i fins i tot el vam poder tocar.


dimarts, 6 de març del 2012

LA LINA ES PRESENTA

DESPRÉS DE REBRE MOLTES CARTES LA LINA S'HA PRESENTAT.


HA VINGUT EN COTXE I DISFRESSADA DE FADA.


PORTAVA MICRO I ENS HA FET UN PETIT I BONIC DISCURS. ENS CONEIX MOLT BÉ.


TAMBÉ ENS HA PORTAT UN PETIT REGAL: "UNA MONEDA DE XOCOLATA"


ENS HA DIT QUE VIU MOLT BÉ A CASA SEVA, A LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA MARTINET. A PARTIR D'ARA ENS AJUDARÀ PER TAL DE QUE LA BIBLIOTECA FUNCIONI MOLT BÉ.


GRÀCIES LINA.


diumenge, 4 de març del 2012

TREBALLEM L'AIGUA A PRIMER

Els alumnes de 1r, tant la classe de Gaudí com la de Picasso, han començat a treballar el tema de l'AIGUA. Cada grup ha plantejat un projecte per la seva banda. Aniran descobrint coses i a mida que vagin resolent dubtes i curiositats compartiran els nous coneixements.

De moment han anat al Museu Agbar i han començat a experimentar amb l'aigua, per a descobrir els estats d'aquesta, les propietats, els usos...

Aquí us deixem algunes imatges.

Acabant el PROJECTE PICASSO

Després de les vacances de Nadal els alumnes de 1rB han continuat treballant en el seu projecte sobre Picasso. En les imatges que us oferim a continuació podeu veure treballs realitzats al voltant de l'època rosa i també de l'estil Picasso. Us mostrem reproduccions de treballs en relació a les Menines i al Guernica, dues grans obres mestres del pintor.

També veureu fotografies de la presentació que vam fer a les famílies, així com un enllaç a un vídeo d'aquell dia. . Esperem que gaudiu!