dimecres, 22 de febrer del 2012

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A L'ESCOLA

Quina tragèdia aquesta tarda, el Rei Carnestoltes ha marxat, les claus de l'escola ha tornat, i un any voltant pel món estarà. I el pitjor de tot això no ha estat: la Vella Quaresma ja ha arribat i set semanes a l'escola es quedarà...

dimarts, 21 de febrer del 2012

RUA CARNESTOLTES 2012

El passat divendres vam gaudir de la Gran Rua de Carnestoltes. Va ser molt divertida, us agraden les nostres disfresses? Aquí teniu algunes imatges. Us esperem el proper any!!

divendres, 17 de febrer del 2012

FEM DE METGES

FEM UNES FOTOS DISFRESSATS DE METGES.

TOTS I TOTES JUGUEM A SER METGES I METGESSES.
ENS HO PASSEM D'ALLÒ MÉS BÉ.
ESPEREM QUE VOSALTRES TAMBÉ.

dimecres, 15 de febrer del 2012

P4. ELS PALLASSOS, LES SIRENES I ELS TRITONS HEM ANAT AL MACBA

AQUÍ TENIU ALGUNES IMATGES DE LES ACTIVITAT QUE HEM REALITZAT AL MACBA.


dimarts, 14 de febrer del 2012

PROJECTE GAUDI (2)

Amb la presentació del projecte d´Antoni Gaudí als pares i mares, ja donem per tancada aquesta activitat. Aquí teniu unes fotos de les últimes activitats que vam fer. Amb la visita del pare d´una de les mestres de l´escola, arquitecte i familia dels Batlló, i que va viure de petit a la Casa Batlló vam acabar de conèixer coses sobre aquest fantàstic personatge que és Gaudí i el seu ofici. També hem acabat el drac del Parc Güell i un dels bancs que hem fet amb la tècnica del trencadis.
Esperem que us hagi agradat!

divendres, 10 de febrer del 2012

EL REI CARNESTOLTES JA ÉS AQUÍ!!!

Com cada any el Rei Carnestoltes ja ha arribat. Des d'avuí fins el proper divendres que farem la gran Rua de Carnaval pels carrers del barri, tot serà festa, gresca i disbauxa. Encara que els i les mestres de l'escola no els ha agradat això de perdre l'autoritat, ni al Sr Director el fet de donar la Clau mestra de l'escola, a la resta de l'escola ens ha agradat molt...moltíssim!!!!! Viva el Carnaval.... i recordeu, el dilluns tots i totes amb una corbata ben maca!!!

Dia de la Pau i Sostenibilitat

La setmana passada vam gaudir d'una tarda especial. Per un costat vam celebrar el dia de la Pau. També vam commemorar que ja som Escola Verda plantant diferents plantes i arbres. Ara la nostre escola és encara més sostenible i verda!!

diumenge, 5 de febrer del 2012

P.4 L'ESPIRAL

JUGAR I APRENDRE. L'ESPIRAL.


P4.EXPRESSART

EL PROPER DIA 13 DE FEBRER DE 2012 ELS PALLASSOS, LES SIRENES I TRITONS ANIREM AL MACBA. ABANS D'ANAR, JUGUEM AMB LA MALETA D'EXPRESSART QUE ENS HA FACILITAT EL CENTRE DE RECURSOS. HEM COMENÇAT PEL CUB. HEM VIST QUE HI HA CUBS DE DIFERENTS TAMANYS, MIDES, TEXTURES, PES...

TAMBÉ JUGAREM AMB DIFERENTS OBJECTES QUE DESPRÉS HAUREM DE TROBAR A LES OBRES QUE VEUREM AL MUSEU.

HA SIGUT MOLT INTERESSANT FINS I TOT HEM DESCOBERT QUE FAN DIFERENT SONS: AGUTS, GREUS...QUE ALGUNS NO FAN SOROLL...


divendres, 3 de febrer del 2012

P4. ELS CONTES.

HEM TREBALLAT EL CONTE DE: L'EDU, EN PET I EL GRAN "JEFE" LIU. HEM FET MOLTES ACTIVITATS I ENTRE D'ALTRES HEM LLEGIT PER PARELLES. 'MIREU QUIN INTERÈS I QUINS BONS RESULTATS!.




dimecres, 1 de febrer del 2012

PRIMER TRIMESTRE EDUCACIÓ FÍSICA

Aquí podeu veure algunes de les activitats que hem fet durant el primer trimestre a les sessions d'Educació Física.