divendres, 28 d’octubre del 2011

FESTA DE LA CASTANYADA

Aquesta tarda hem gaudit a l'escola de la Festa de la Castanyada. Ha estat molt divertit.
Primer ens hem vestit com castanyeres, ja que aquestes senyores han vingut a l'escola a explicar-nos un conte. I no ha estat l'única visita que hem tingut... també ens ha visitat una senyora, una mica despistada, ni més ni meny que Miss Autumn - we had to help this lady with her suitcase as she didn't packed the correct clothes.... just imagine she was carrying sunglasses and Summer clothes in the middle of the Autumn. She was lucky she found us!!
Tot seguit vam ballar unes cançons que la Romina ens va ensenyar, ha estat molt divertit.... I per acabar, el millor de tot, hem menjat moltíssimes castanyes.
ha estat una tarda super divertida!!!

divendres, 14 d’octubre del 2011

MOLTES NOVETATS

Els alumnes de PRIMER s'estan adaptant a la nova etapa. Inicien la Primària amb moltes ganes d'aprendre i amb moltes novetats: mestres noves a l'escola, aules i espais nous, alguna nova amistat...

Agenda, llibres de text, pissarra digital a l'aula, ús freqüent i quotidià de les noves tecnologies... Ja fa un mes que va començar el curs i fent un repàs de les primeres setmanes observem com han treballat!!

Amb la col·laboració de les famílies van portar informació sobre diversos artistes per poder escollir el nom de les classes. 1r A va triar un arquitecte, Antoni Gaudí. 1r B es va decantar per un pintor i escultor, Pablo Picasso.

Durant aquest primer trimestre farem un projecte per saber més d'aquests il·lustres personatges. Hem programat un sortida a Barcelona, al Museu Picasso i el Parc Güell, per a finals de novembre. Aviat rebreu més informació.



dimecres, 5 d’octubre del 2011

LA SALA D'INFORMÀTICA COMENÇA A FUNCIONAR!

Ja tenim a l'escola un nou espai per treballar... l'Aula d'Informàtica. Aquesta setmana els i les alumnes de primària han començat a utilitzar aquest nou espai del centre, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'AMPA de l'escola.

La primera activitat que s'està realitzant és la redacció d'una carta en anglès on expliquem "My favourite place in my area" que farem arribar a una escola de Londres. Ben aviat veureu el resultat final.