dimarts, 31 de maig del 2011

P3: Pintem girafes

LES GIRAFES

Hem fet una girafa amb material de rebuig.

Hem utilitzat molts cilindres: llargs i curts...

dimecres, 25 de maig del 2011

ELMERS I PIRATES VISITEN EL MUSEU AGBAR

Quin és el camí de l'aigua? com viatja l'aigua fins a casa? D'on ve l'aigua que bevem? Com podem tenir aigua a la nostra banyera...
Elmers i Pirates van poder descobrir mitjançant l'experimentació totes aquestes preguntes.
L'aigua sempre ha estat un element molt atraient i engrescador pels nens i nenes d'aquesta edat. Amb pots, gerres, mànegues...van poder omplir el dipòsit i aconseguir portar aigua fins a la caseta de joguina. Tot plegat molt didàctic i divertit i a més a més... va caure un bon xàfec que ens va remullar a tots una miqueta.

dilluns, 23 de maig del 2011

P3A OBSERVA TORTUGUES

La classe de P3A, les Tortugues, han realitzat una activitat molt especial. El Jan i la Rocio han portat les seves tortugues i tota la classe hem pogut observar-les i tocar-les. Així hem vist com són els ulls, les potes, la closca de molt aprop.

dimarts, 17 de maig del 2011

COLÒNIES A LA LLOBETA 17-5-2011

Avui l'Escola Martinet ha marxat de Colònies. Tots els nens i nenes hem gaudit d'un gran dia a La LLobeta, Aiguafreda. La casa és molt molt maca, i ens ho estem passant genial. El tema de les Colònies és el Circ, i avui hem fet moltes activitats divertides. Ja hem preparat el nostre llit i ara acabem de dinar: Pa amb tomàquet amb pernil, pollastre i iogurt....ens ho hem menjat tot i això que després de la xocolata que hem berenat no teníem moltes ganes... Ara ja estem tots i totes una mica cansadets, però encara ens falta una activitat: anem a veure un show al circ. Després de tot això, no tindrem problemes per dormir... ja us contarem demà.

dilluns, 16 de maig del 2011

L'EXPOSICIÓ D'EN JOAN MIRÓ A LA NOSTRA ESCOLA

Els Pirates i els Elmers van presentar el seu projecte d'en Joan Miró a totes les famílies.
Us volem mostrar a tota l'escola el que vam fer. Esperem que us agradi molt!.

dilluns, 9 de maig del 2011

La ginesta, de Joan Maragall

Astronautes i Bombers han treballat "La ginesta", poema de Joan Maragall. A partir d'aquest els nens i nenes de P5 han fet treballs de plàstica i han aprés a recitar poesia.