dilluns, 31 de gener del 2011

PRIMARY 1 TOURS YOU AROUND THE SCHOOL

La classe de Primer, els Martinets, han començat a intercanviar activitats amb Dulwich Hamlet Junior School de Londres. Amb aquesta relació entre tots dos col·legis es pretén que els i les alumnes utilitzin la llengua anglesa per comunicar-se amb els seus nous amics mitjançant les diferents activitats que s'aniran fent.

La primera activitat ha estat enregistrar un vídeo de com és la nostra escola que enviarem a l'escola anglesa, nosaltres també rebrem un i veurem com són les escoles a un altre país.

A més a més aquesta activitat és una mostra de la naturalitat amb la qual els nostres alumnes utilitzen, en tan sols un curs i mig, l'anglès. (S'ha de dir que aquesta activitat no ha estat treballada prèviament, sinó que s'ha anat realitzant i afegint els comentaris al mateix temps que es gravaven, fet que incrementa la dificultat i que s'ha de valorar). Esperem que us agradi com ha quedat.

Si necessiteu traducció demaneu-la als alumnes de Primer!!!


divendres, 28 de gener del 2011

Els astronautes presenten el seu projecte

Aquesta setmana, els nens i nenes de la classe dels Astronautes han ensenyat a les seves famílies tot allò que han fet i après sobre els astronautes, els planetes, les estrelles i, en definitiva, l'univers. Aquests han fet un repàs a tot allò que han treballat durant el curs i, en acabar, han ensenyat la seva classe i feines a les seves famílies.


Per a dur a terme aquesta exposició, els nens i nenes s'han ajudat de les següents diapositives:





Com podeu comprovar, va ser tot un èxit!



dijous, 27 de gener del 2011

Un Trobador visita P4

Les classes de P4 van tenir una visita molt especial. Es tracta d'Alfons, un trobador que ens va mostrar una sèrie d'instruments de corda. Vam aprendre els seus noms i vam escoltar com sonaven.

Conte de la Pau a P4

Les classes de P4 també han gaudit d'un matí de teatre amb la representació de diferents contes sobre la pau i l'amistat. La contecontes ens va fer participar i gaudir del conte com els mateixos protagosnistes.

P3 gaudeix de les Rondalles d'aquí i d'allà.

Dintre dels actes que estem organitzant amb motiu de la setmana de la pau, les tortugues i les girafes han gaudit d'un matí diferent. Hem tingut la visita d'una contecontes que ens va relatar la història del sol i el xacal. Tots i totes ens ho vam passar molt bé.

dilluns, 24 de gener del 2011

La rateta que escombrava la escaleta

Els Martinets, en la classe d'expressió oral, han treballat i han representat a la resta de classes el conte de 'La Rateta que escombrava la escaleta'. I per què us feu una idea de la feina feta aquí teniu una petita mostra.

dimarts, 18 de gener del 2011

ELS PIRATES TROBEN UN TRESOR

La classe dels Pirates vam descobrir un mapa d'un tresor que estava amagat al pati de l'escola. Tots junts vam llegir les pistes i el vam poder trobar. El cofre estava ple de monedes d'or que estaven boníssimes!!!! Ja tenim ganes de trobar un altre tresor!!!!!

P5 VISITA LA BIBLIOTECA MARTA MATA.

Avui els Astronautes i els Bombers hem anat a la biblioteca Marta Mata. Ens han explicat com funciona la Biblioteca, el que es pot i no es pot fer. Hem mirat contes i l'Eulàlia, la bibliotecària, ens ha explicat un conte a cada classe.