dimecres, 22 de desembre del 2010

Com ens divertim amb el Tió!

Els nens i nenes de l'Escola MArtinet han portat tant i tant menjar pel Tió que no us podeu arribar a imaginar quants regals ha cagat. Quant més cops de bastó hem donat, més regals ha cagat...Com ens divertim amb el Tió!!!

VISITA PATGE REAL

Quina setmana amb més visites. Si el passat divendres ens va visitar Santa Claus, ahir a la tarda vam rebre al Patge real a qui li vam entregar la carta pels Reis Mags, tant d'allò que volem per nosaltres i per les nostres classes, com també els nostres desitjos. A veure qui arriba avui!

dimarts, 21 de desembre del 2010

ELS BOMBERS VISITEN ALS BOMBERS

Avui ha estat un dia especial per la classe dels bombers ja que hem anat a visitar el Parc de Bombers de Cornellà. Ens ho hem passat en gran. Allà ens han explicat de tot. Primer ens han mostrat com reben les trucades d'emergències i es possa en funcionament la alarma. Hem sortit a les cotxeres a veure tot allò que tenen els camions i ens han demostrat com es possa la roba quan surten a treballar.
També hem visitat l'espai on descansen, la cuina, les habitacions, i les barres per baixar als camions. Finalment ens han donat una petita volta en un dels camions, ha estat un matí fantàstic, i ara més que mai estem molt contents de ser la classe dels Bombers

dilluns, 20 de desembre del 2010

EXPERIMENTEM AMB PINTURA

Avui els nens i nenes de P3 hem experimentat amb pintura. Ha estat una activitat molt divertida amb la qual hem sentit amb les nostres pròpies mans la textura, el fred i la barreja d'aquest element, i... si us plau, no mireu com vam acabar!!! Ha estat una passada!!!

Santa Claus visits the school

Christmas is almost here and the school is enjoying plenty of activities. As it happened last year Santa Claus has found some time in his busy agenda and has visited our new building. He brought with him a small present for all the children and even for some teachers. We have to say that we all have behaved really well so we deserved them!

El Tió arriba a l'Escola Martinet

Aquest any tots patíem una mica ja que amb el trasllat al nou edifici pensàvem que no ens trobaría, però un cop més ens ha demostrat que com sempre ens vigila sap on estem. Així, amb la puntualitat a la que ens té acostumat, ha arribat el Tió, a qui vam haver de buscar per tota l’escola ja que estava molt amagadet. Aquest any té més gana que mai, i per això les nenes i nens de l’Escola Martinet li portem molt de menjar, a veure que passa quan cagui!!!

dilluns, 13 de desembre del 2010

EL FESTIVAL DE NADAL TOT UN ÈXIT

El passat divendres 10 de desembre vam celebrar el Festival de Nadal de l'escola Martinet a l'Auditori de Cornellà. Va ser tot un èxit. Les i els alumnes de l'escola van demostrar tot el seu esforç i van realitzar unes actuacions excel·lents, i això que la majoria de les nadales eren força complicades. Hem deixat el llistó molt i que molt alt!!! Aquí podeu veure una selecció d'imatges de la funció, esperem que us agradi.

dijous, 2 de desembre del 2010

FESTA DEL RECICLATGE

Com ja sabeu la nostra escola treballa constantment per millorar, amb els nostres granets de sorra, el nostre medi ambient, som una escola sostenible.
Per aquest motiu vam gaudir d'un matí diferent. EL nostre pati es va omplir d'inflables amb la forma de contenidors de reciclatge, i al mateix temps que jugàvem i passàvem una bona estona recordàvem com s'ha de reciclar. Amb aquestes fotos queda ben clar on hem de posar cada residu, així que ens agradaria que col·laboréssiu amb nosaltres.

dimecres, 1 de desembre del 2010

Sortida de la Tardor

Aquest primer trimestre tots els i les alumnes de l'escola Martinet vam realitzar una sortida conjunta a Can Montcau, al Vallès Oriental. Durant un dia fantàstic vam gaudir de la natura, observant els arbres, les flors,i fins i tot de molts bolets que ens vam trobar. I com no podia faltar, vam agafar castanyes i fer uns quants panallets. Va ser una sortida rodona!!

FESTA DE LA CASTANYADA

Ja hem gaudit de la primera festa a la nova escola: la castanyada. Tots els nens i nenes ens ho vam passar d’allò més bé amb els contes que les senyores castanyeres ens van representar. Després vam sortir al pati per ballar, cantar i menjar castanyes. No va quedar cap ni una!!

Nou Bloc de l'Escola Martinet

L'Escola Martinet s'ha fet més gran, amb un edifici espectacular, i el seu Bloc no podia ser menys. Aquest és el nou Blog de l'escola on podreu seguir tot allò que fem: les activitats de les diferents classes, les sortides, les festes. un Bloc per gaudir i seguir aprenent des de casa. Ja sabeu que podeu deixar comentaris i suggeriments.